Julemarked lørdag 3. des. 2022

Vi ønsker velkommen til årets julemarked. Her vil du møte folk i bodene - tradisjonsrike produkter og julestemning!

Sted: Foldvik Brygge v/Nessebua
Tidspunkt: Lørdag 3. desember 2022, kl 13-16
 
Gratangen Julemarked i Foldvik ble arrangert for første gang i desember 2013 av medlemsbedriftene i Gratangen Næringsforum. 

Allerede første året som det ble arrangert, visste det seg at et marked i Gratangen også kunne foregå vinterstid. I årene etterpå har julemarkedet vokst med mange flere utstillere og publikum. 
 

Gratangen Julemarked er et koselig, lite og intimt marked og en unik førjulsopplevelse på markedsområdet i Foldvik. Et arrangement for hele familien der en finner; utsalgsboder, salg av mat og drikke, restaurant i 2. etasje på Foldvik Brygger, åpen gammelbutikk, bålkaffe i lavvo, julegrantenning med gang rundt juletreet, kystnissen, sang og musikk og masse annen hærlig julestemning i Gratangens egen jul i Skomakergata.

 
Litt praktisk info til deg som ønsker salgsbod:

Pris: Liten bod kr 250,- (4m2) og stor bod kr 350,- (8m2) inkl. mva. Skoler deltar gratis: skriv "skole" felt for fakturaadresse. Leie av bod betales på markedet.

De åpne bodene under tak er ca 5 m2. I Husflidboden er det plass til 3-4 utstillere, avhengig av plassbehov. Bodene gis tilgang til straks de er klare dagen før markedet.