Stall Holtaas

Familiegården som satser på hest, inn på tunet og tursime.

Nytt medlem
14.09.201711:27 Gratangen Næringsforum

Kvernmo i Gratangen er et område med mange gründere, og blant dem finner du Stall Holtaas. 

Stall Holtaas ble etablert i 2005, eier og daglig leder er Sissel Helene Wassmo Holtaas. Siden den gang har de satset på hest, inn på tunet og turisme. 

Med et fantastisk naturområde rundt Holtaas, ligger mye til rette for at bedriften skal kunne tiltrekke seg mange turister. 

På vinteren har de vinterturisme og rideskole som hovedarbeid. Holtaas er prisgitt fantastiske skolehester til rideskolen deres og fantastiske områder for vinterturisme. Noe av det unike med Holtaas, er at de har de beste forutsetningene for å se nordlys fra oktober til mars uten å få lys fra byer etc.

Ridning i slike omgivelser, gir stallen mulighet til å ha høstrideleir, vinterrideleir og påskerideleir. Hesten står i hovedfokus, og dette har gjort det mulig for Sissel å tilby masse spennende aktiviteter i tillegg. 

Stall Holtaas tilbyr overnatting for besøkende og tur-ridning, samtidig som de arrangerer fjellturer/fisketurer.

En populær aktivitet for mange turister, er såkalte "work away" ferier. Gården får ofte henvendelser fra arbeidende turister (work away) og frivillige kommer innom for å være sammen med hestene og oppleve deres lille gård.


Velkommen som nytt medlem i Gratangen Næringsforum!  

Les mer om Stall Holtaas på:

Facebook 

Instagram

Kontakt

Sissel Holtaas: post@stallholtaas.no

Stall Holtaas
Stall Holtaas
Stall Holtaas
Stall Holtaas