Whatif As

Nord-Norsk kompetansebedrift innen Risiko og Beredskap

Nytt medlem
14.09.201711:06 Gratangen Næringsforum

Whatif sin historie er ganske utrolig, og ikke ulike mange gründerbedrifter. Helt i begynnelsen startet de med en ide på kjøkkenbenken i hjembyen Harstad. Deres første produkt var en risikomatrise utformet som et brettspill, med fokus på pedagogikk. 

Siden den gang har Whatif utviklet seg fra et brettspill, til et programvareselskap med kunder over hele verden. Produktporteføljen dekker nå flere aspekter innen risiko og beredskap, og brettspillet selges fortsatt.

Gründerne Kjetil Odin Johnsen og Tone Henriksen, har i dag totalt syv ansatte med kontor i Norge og Sri Lanka. Kjetil har sin opprinnelse fra Kvernmo i Gratangen, mens Tone kommer fra Harstad.

Flere av næringsforumet sine medlemmer ble godt kjent med Whatif, når de arrangerte workshop om styrets ansvar for farer som kan skje selskapet. Workshopen var informativ og ga de fremmøtte praktiske innspill, som kan brukes direkte i virksomheten. 

Produktene og tjenestene bygger på gründernes kompetanse, og bør gi deg inspirasjon om du tenker å starte din egen bedrift. 

Produkter

Whatif har nå samlet alle deres produkter på en side, slik at du enkelt kan få innsikt i hva bedrifter holder på med. 

http://www.worktool.cloud/

Kontakt

Du kan kontakte daglig leder Kjetil Odin johnsen på mail: Kjetil.Odin@whatif.as


Velkommen Whatif!


 

Whatif AS
Whatif AS