Dagrun og Per Molund driver i dag Molunds Småbruk på Myrlandshaugen, hvor de tilbyr kvalitetsprodukter av villsau.
Både Dagrun og Per har vært aktiv rundt Næringsforumet den siste tiden, og ønsker nå å samarbeide tettere med næringsforumet og medlemmene fremover.
Derfor kan du ønske dem velkommen som nytt medlem i næringsforumet.
Historie
Molunds Småbruk har gjennom mange år levert kvalitetsprodukter av villsau. Kundekretsen er private personer og noen utvalgte restauranter i regionen.
Sauene går ute både sommer og vinter, og de som har prøvd dette fantastiske kjøttet sier det har en mye bredere og dypere smak enn tradisjonelt lammekjøtt. Det er mørkere i fargen og har betydelig mindre fett enn vanlig hvit sau.
Slaktene mørnes godt før levering, og de fleste vil ha dyrene ferdig partert klar for middag eller til å pakke i fryseboksen. Et vanlig slakt ligger på 10-11 kg. De er stykket opp i to lår, to boger, to ribbesider, et nakkestykke og koteletter. Kotelettene er frosne for å forenkle skjæringen.
Alt blir levert i eske sammen med oppskrifter, historie om opprinnelse, bilder og faktura.
Molunds Småbruk leverer også nydelige skinn fra lammene deres. De er ypperlige til gaver eller til eget bruk i hjemmet eller på hytta. Skinnene er nærmest uslitelige og finnes som svarte,hvite,brune, grå, spraglete og kombinasjoner mellom disse. I tillegg har vi enkelte ullprodukter laget av villsaugarn som også er fra egne dyr.
Kilde: https://goo.gl/acgG5b
Produkter
Lammeslakt. Lammekjøtt. Fenalår. Pinnekjøtt. Skinn. Ull.
Molunds Småbruk er også nevnte i forskjellige utgivelser:
Fremover - minste tap på beite siden 1991
Harstad Tidende - Vilt og vakkert
Nordfra - Villsau fra Gratangen
Kontakt
Hvis du ikke er kunde allerede kan du ta kontakt via facebook eller sms/epost til Dagrun eller Per.
Mail: dagrun.molund63@gmail.com
Mobil: 91 67 46 30
Velkommen Molunds Gård!