8 aug | Presentasjon og sosial sammenkomst i Gratangen

NAV inviterer: NAV er en av to samfunnspartnere til Arctic Race og Norway, og i den forbindelse inviterer vi bedrifter til vårt NAV kontor i Gratangen for en presentasjon av nye verktøy, tilskudd og ordninger. Her blir også servering og aktiviteter for hele familien utendørs.

19.07.202111:42 hilde

For næringslivet i regionen

Vi inviterer deg 8 august 2021 kl. 12.00 til i NAV kontoret i Gratangen i forbindelse med starten til 4 etappe av Arctic Race og Norway.

NAV er en av to samfunnspartnere til Arctic Race og Norway, og vi ønsker å invitere dere som bedrift til vårt NAV kontor og vi serverer mat og drikke.

Vi ønsker et tettere samarbeid og vil informere om inkludering og våre verktøy som kan være med å hjelpe deg som arbeidsgiver å inkludere, herunder lønns og inkluderingstilskudd og mentorordning med tilskudd.

Påmelding: Meld fra om du kommer og hvor mange som kommer fra dere slik at vi kan bestille mat til riktig antall og ivareta smittevernregler.

Svar bes sendes til rudi.andre.olsen@nav.no


Til alle innbyggere store og små

Utenfor NAV kontoret vil vi ha arrangere flere aktiviteter i forbindelse med startskuddet til Arctic Race of Norway 8 august.

Vi leier inn flere hoppeslott og de største er hele 4X7 meter, og vi vil ha en egen stand i startområdet. Vi deler ut gratis vafler og softis så langt beholdningen rekker😊

Så ta med barn og barnebarn slik at vi sammen kan lage en folkefest når vi sender av gårde 4 etappen på vei mot Harstad.