L

Gratangen Næringsforum
Tlf:
948 90 222
 

 

w

Inviterer opplevelsesbedrifter til felles aktiviteter 29. juni - 5. juli.

North Up i Harstad inviterer opplevelsesbedrifter i 6 kommuner til å delta på en Opplevelsesuke i sommer,- fra 29. juni – 5 juli. Kommunene: - Harstad, Kvæfjord, Skånland, Tjeldsund, Evenes og Gratangen.

OPPLEVELSESUKE
01.01.197000:00 hilde

Se invitasjonen fra Gro her:  

Jeg prøver få til en Opplevelsesuke i sommer,- fra 29. juni – 5 juli. Jeg inviterer seks kommuner til å delta,- Harstad, Kvæfjord, Skånland, Tjeldsund, Evenes og Gratangen. Jeg håper dere kunne tenke dere å bli med også.

Nå er de fleste store arr. kansellert,- og lite gjester har vi hatt. I denne vanskelige tiden tenker jeg dette kan være en god start for alle oss små aktører å finne på noe nytt for at det Norske marked skal bli kjent med hva vi har å  tilby i vår flotte region! Det vil være en fin mulighet for individuelle og små grupper til å få oppleve akkurat ditt produkt! 

Nettside er under etablering
Det vil bli laget en egen side med alle opplevelser dere tilbyr,- som kan bookes og betales via siden. Vær gjerne kreativ,- lag noe ekstra ut av det du allerede selger eller noe nytt? Arr. er tenkt kjøres hvert år på samme tidspunkt om vi lykkes i år. Vi skal også gjøre en del markedsføring,- så vi når mange=) 

 
SLIK MELDER DU DEG PÅ - Se eksempel i tabellen nederst på siden!
Ta gjerne kontakt,- eller send meg info hva du tilbyr. Jeg har laget et skjema sånn at du ser hva jeg trenger (beskrivelsen kan være litt lengre også). Det er kun vist under som et eksempel… Prisene som er lagt inn er bare eksempler - men bare for at dere skal kunne se hva som må fylles ut. Du velger selv om du vil ha flere aktiviteter å tilby samme dag (ulike tidspunkter). Det er også viktig at du tar med antallet du kan ta imot på samme tid.
 

Er det noe du lurer på,- er det bare å ta kontakt. Er tilgjengelig hver dag framover! Håper å høre fra deg,- og at du ønsker bli med på denne uken med din bedrift! 

Ps. Siden det er kort tid igjen til arr.,- haster det å få tilbakemelding og info jeg trenger!

Med vennlig hilsen/best regards
Gro Dagsvold
North Up AS
Daglig leder/CEO

Mob.+47 900 96 775

gro@northup.no 

 

Bedrift:

Opplevelse:

Antall pax:

Dagtid:

Ettermiddag:

Kveld:

Alle dager:

Ukedag:

Pris inn: pr pax:

Pris Ut pr pax:

Fortjeneste pr pax:

Totalt:

MK Viken

Fjordtur i Skjærgården m. kaffe og vafler

12

11.00-14.00

X

Man-Søn

500

650

150

1800

Midnatsoltur i Skjærgården m.reker og hvitvin

12

20.00-24.00

ons.-fre.-lør

750

1050

300

3600